PARTENERI

Fundaţia Comunitară Sibiu este un finanţator privat local care identifică, promovează şi finanţează iniţiative şi proiecte ale comunităţii sibiene – ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice – contribuind astfel la dezvoltarea locală. Fondurile sunt colectate, administrate şi distribuite transparent prin intermediul burselor sau granturilor.

În acelaşi timp, FCS pune la dispoziţia companiilor sibiene care doresc să se implice în comunitate, servicii de consultanţă pentru identificarea domeniilor pe care acestea le pot susţine şi a mecanismelor prin care pot contribui la dezvoltarea comunităţii.

Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program.   Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul.   Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă.   Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială. F.F.C.R. asigură mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere.

Furnizăm servicii eficiente de responsabilitate socială (C.S.R.) prin expertiza și forța rețelei noastre din teritoriu. Cunoaștem în amănunt problemele și nevoile comunităților, astfel încât ne putem adapta mult mai bine nevoilor locale.

VISMA este o companie leader pe piata din Europa in dezvoltarea de programe pentru automatizarea si gestionarea proceselor de afaceri in cadrul intreprinderilor. Visma are o expertiza puternica pe produsele de gestiune ERP, acoperind o gama larga de clienti, de la intreprinderile mici pana la cele foarte mari. De asemenea, portofoliul nostru mai cuprinde produse complementare necesare in mediul de afaceri ca de exemplu POS, CRM, produse bancare, plati on-line, magazine on-line, telefonie mobila. Cele mai multe din aceste produse s-au conceput prin utilizarea platformei de dezvoltare Microsoft.

wenglor, una dintre companiile prestigioase în domeniul producerii de senzori, demonstrează şi în Sibiu, de 15 ani, ce înseamnă profesionalismul şi calitatea. Firma germană a fost înfiinţată în 1983 și în prezent este unul dintre cei mai importanţi producători de senzori din lume.  În decursul anilor, s-a extins atât din punctul de vedere al numărului de angajaţi, al cifrei de afaceri, dar şi al inovaţiilor şi calităţii. Astăzi, peste 50 de mii de clienţi din întreaga lume se bazează pe fiabilitatea şi calitatea produselor lor. Din 2001, wenglor produce în Sibiu sub deviza „Senzori pentru succesul dumneavoastră”, dispunând de un stoc de vânzări, dar şi de o echipă tehnică ce poate rezolva aplicaţii în domeniul automatizărilor industriale din toate sectoarele, de la industria constructoare de autoturisme până la industria de ambalaje. Produsele lor detectează prezenţa obiectelor, monitorizează poziţiile, disting forme şi culori, măsoară grosimi, lăţimi, înălţimi şi volume, recunosc luciul şi luminiscenţa, percep temperaturile, detectează metalul, sticla şi modificările minime, asigură siguranţa deplină în zone de pericol, citesc coduri 1D şi 2D.

BearingPoint este o companie multi-națională care oferă consultanță de management la nivel global clienților din domeniile comercial, financiar, servicii publice.

În România, BearingPoint este prezent cu 3 birouri în București, Sibiu și Timișoara. Cei peste 200 de angajați formează o echipă tânără, dinamică, folosind expertiza tehnică și experiența interculturală în customizarea de soluții focusate pe necesitățile clienților din domenii precum farma, auto, industrii financiar- bancare. La nivel global, BearingPoint are 3500 de angajați în 32 de birouri din 20 de țări.

NTT DATA România oferă servicii de dezvoltare și consultanță de specialitate pentru clienți precum: furnizorii de servicii IT, integratori de sisteme și companii de software, în diverse ramuri industriale, inclusiv industria automotive și a producției. Serviciile companiei acoperă întregul ciclu de viață al dezvoltării software și managementul aplicațiilor. În prezent deservește peste 250 de companii din Româ­nia, Germania, Austria, Elveția, Olanda, Norvegia, Finlanda şi Statele Unite ale Americii. În România, realizează proiecte pentru mai mult de 180 de clienți. Echipa are o experiență semnificativă în domeniul consultanței și al managementului de proiect, precum și în furnizarea serviciilor de tip nearshore și embedded.

iQuest este un grup international prestator de servicii IT care de peste 19 ani furnizează un portofoliu extins de soluții personalizate de software, produse și servicii de integrare software în Europa și SUA. Îmbinând cu succes expertiza tehnică și excelența în servicii, iQuest aduce valoare pe termen lung companiilor de top din Life Sciences, Telecom, Servicii Financiare, Transport și Energie. Cu sediul central în Germania, iQuest are echipe locale în Polonia, Elveția, România și SUA, și în prezent numara peste 650 de angajați.

Smart Bill este liderul pieței din Romania in solutii de Facturare si Gestiune. Lansat in urma cu 10 ani de Radu si Ioana Hasan impreuna cu Mircea Capatina, Smart Bill a fost (si a ramas) cel mai user-friendly program de facturare si gestiune, iar asta i-a adus pozitia de lider de piata in Romania. In prezent, echipa Smart Bill numara 50 de specialisti, toti cu o misiune clara: sa revolutionam facturarea in Romania!

Cateva cifre despre Smart Bill:

– Peste 50.000 clienti multumiti;

– Cu Smart Bill se emit peste 1 milion de documente lunar;

– Facturează peste 2 mld €/an.

GAMA IT este specializată în dezvoltarea de solutii informatice dedicate, punând un accent deosebit pe software-ul destinat institutiilor medicale si laboratoarelor.

Prin produsele si serviciile oferite, GAMA IT vine în intampinarea societatilor private si institutiilor statului cu avantajele oferite de cele mai noi tehnologii în domeniul IT&C pentru informatizararea proceselor de lucru, stocării digitale a datelor si prelucrarii informatiei în timp real. Scopul urmarit este cresterea competitivitatii si îmbunătătirea activitatii de management prin folosirea informatiilor relevante în fundamentarea deciziilor.