PARTENERI

Fundaţia Comunitară Sibiu este un finanţator privat local care identifică, promovează şi finanţează iniţiative şi proiecte ale comunităţii sibiene – ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice – contribuind astfel la dezvoltarea locală. Fondurile sunt colectate, administrate şi distribuite transparent prin intermediul burselor sau granturilor.

În acelaşi timp, FCS pune la dispoziţia companiilor sibiene care doresc să se implice în comunitate, servicii de consultanţă pentru identificarea domeniilor pe care acestea le pot susţine şi a mecanismelor prin care pot contribui la dezvoltarea comunităţii.

Mulțumim tuturor partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program.   Ne bucurăm să îi avem alături de noi, indiferent dacă ne-au sprijinit de la început sau ni s-au alăturat pe parcurs.   Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă.   Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială. F.F.C.R. asigură mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere.

Furnizăm servicii eficiente de responsabilitate socială (C.S.R.) prin expertiza și forța rețelei noastre din teritoriu. Cunoaștem în amănunt problemele și nevoile comunităților, astfel încât ne putem adapta mult mai bine nevoilor locale.

BearingPoint este o companie independentă de consultanță în management și tehnologie, de origine europeană cu extindere la nivel global. În România, BearingPoint are o echipă de peste 650 de angajați și birouri în București, Sibiu, Timișoara și Iași.

Compania își desfășoară activitatea prin trei unități de business: prima oferă servicii de consultanță, punând accentul în mod deosebit pe cinci sectoare-cheie în vederea stimulării creșterii economice în toate regiunile. Prin cea de a doua unitate de business, compania furnizează servicii integrate care au la bază inovații dezvoltate în cadrul firmei (proprietate intelectuală) și SaaS. A treia unitate de business – BearingPoint RegTech – furnizează soluții software pentru transformare digitală și servicii de raportare pentru instituțiile de reglementare. De asemenea, vizează și explorarea de noi modele de business cu clienții și partnerii săi prin susținerea finanțării și dezvoltării start-up-urilor și exploatarea ecosistemelor.

Printre clienții BearingPoint se numără multe companii și organizații de top din lume. Rețeaua globală de consultanță a firmei BearingPoint are peste 10.000 de specialiști și deservește clienți din peste 75 de țări, cărora le oferă rezultate măsurabile și succes pe termen lung.

VISMA este o companie leader pe piata din Europa in dezvoltarea de programe pentru automatizarea si gestionarea proceselor de afaceri in cadrul intreprinderilor. Visma are o expertiza puternica pe produsele de gestiune ERP, acoperind o gama larga de clienti, de la intreprinderile mici pana la cele foarte mari. De asemenea, portofoliul nostru mai cuprinde produse complementare necesare in mediul de afaceri ca de exemplu POS, CRM, produse bancare, plati on-line, magazine on-line, telefonie mobila. Cele mai multe din aceste produse s-au conceput prin utilizarea platformei de dezvoltare Microsoft.

wenglor, una dintre companiile prestigioase în domeniul producerii de senzori, demonstrează şi în Sibiu, de 15 ani, ce înseamnă profesionalismul şi calitatea. Firma germană a fost înfiinţată în 1983 și în prezent este unul dintre cei mai importanţi producători de senzori din lume.  În decursul anilor, s-a extins atât din punctul de vedere al numărului de angajaţi, al cifrei de afaceri, dar şi al inovaţiilor şi calităţii. Astăzi, peste 50 de mii de clienţi din întreaga lume se bazează pe fiabilitatea şi calitatea produselor lor. Din 2001, wenglor produce în Sibiu sub deviza „Senzori pentru succesul dumneavoastră”, dispunând de un stoc de vânzări, dar şi de o echipă tehnică ce poate rezolva aplicaţii în domeniul automatizărilor industriale din toate sectoarele, de la industria constructoare de autoturisme până la industria de ambalaje. Produsele lor detectează prezenţa obiectelor, monitorizează poziţiile, disting forme şi culori, măsoară grosimi, lăţimi, înălţimi şi volume, recunosc luciul şi luminiscenţa, percep temperaturile, detectează metalul, sticla şi modificările minime, asigură siguranţa deplină în zone de pericol, citesc coduri 1D şi 2D.

KeepCalling este o companie de telecomunicaţii cu birouri în România, SUA şi Bolivia. Activează pe piaţa internaţională de telefonie din anul 2002, având sediul central în Sibiu din anul 2003.

Compania oferă servicii de telefonie internațională pentru imigranții din întreaga lume. Deși inițial serviciul a fost creat pentru românii din S.U.A., pentru a-i ajuta să păstreze o relație apropiată cu cei dragi de acasă, acum serviciile companiei sunt folosite la nivel global de sute de mii de clienți din S.U.A., Europa, America de Sud, Australia, Asia sau Africa.

Continental a fost fondat în Hanovra, Germania, în 1871, iar centrul din Sibiu este deschis din anul 2004. Continental este al doilea mare producător european de componente auto şi anvelope și ajută oamenii din întreaga lume să-şi transforme ideile de mobilitate în realitate.

Tehnologiile, sistemele și soluțiile folosite transformă mobilitatea și transportul, făcându-le mai durabile, mai sigure, mai confortabile, mai personalizate și mai accesibile. Continental oferă soluţii ce ajută la menţinerea siguranţei şi sănătăţii oamenilor, la protejarea mediului ambiant, dezvoltă soluţii pentru mobilitatea viitorului.

NTT DATA România oferă servicii de dezvoltare și consultanță de specialitate pentru clienți precum: furnizorii de servicii IT, integratori de sisteme și companii de software, în diverse ramuri industriale, inclusiv industria automotive și a producției. Serviciile companiei acoperă întregul ciclu de viață al dezvoltării software și managementul aplicațiilor. În prezent deservește peste 250 de companii din Româ­nia, Germania, Austria, Elveția, Olanda, Norvegia, Finlanda şi Statele Unite ale Americii. În România, realizează proiecte pentru mai mult de 180 de clienți. Echipa are o experiență semnificativă în domeniul consultanței și al managementului de proiect, precum și în furnizarea serviciilor de tip nearshore și embedded.

GAMA IT este specializată în dezvoltarea de solutii informatice dedicate, punând un accent deosebit pe software-ul destinat institutiilor medicale si laboratoarelor.

Prin produsele si serviciile oferite, GAMA IT vine în intampinarea societatilor private si institutiilor statului cu avantajele oferite de cele mai noi tehnologii în domeniul IT&C pentru informatizararea proceselor de lucru, stocării digitale a datelor si prelucrarii informatiei în timp real. Scopul urmarit este cresterea competitivitatii si îmbunătătirea activitatii de management prin folosirea informatiilor relevante în fundamentarea deciziilor.

AT Arena 4.0 este un eveniment dedicat tehnologiilor moderne de automatizare. Scopul principal al ecestuia este de a le oferi diverselor ramuri industriale accesul la tehnologii din toate domeniile care sunt parte a procesului de digitalizare și care să le permită menținerea avantajului competitiv în condițiile generate de Revoluția Industrială 4.0.