Parteneri 2015

logo_fcs1Fundaţia Comunitară Sibiu este un finanţator privat local care identifică, promovează şi finanţează iniţiative şi proiecte ale comunităţii sibiene – ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice – contribuind astfel la dezvoltarea locală. Fondurile sunt colectate, administrate şi distribuite transparent prin intermediul burselor sau granturilor.

În acelaşi timp, FCS pune la dispoziţia companiilor sibiene care doresc să se implice în comunitate, servicii de consultanţă pentru identificarea domeniilor pe care acestea le pot susţine şi a mecanismelor prin care pot contribui la dezvoltarea comunităţii.

 

LOGO_Romanian American FoundationRomanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare. Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

 

 

 

itnt logoITNT este una dintre cele mai de succes initiative antreprenoriale din Romania in domeniul IT. Infiintata in 2003, ITNT este incepand cu 2006, una din cele mai importante companii din Romania, conform "Anuarul de business al Romaniei (2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012) - Cei mai mari jucatori din economie".

Condusa de catre Lucian Todea (Founder & CEO), echipa ITNT este formata din 15+ specialisti in dezvoltare web/mobile/server side/desktop, marketing, sales, suport, editorials, care lucreaza in echipe mici, multi-disciplinare, dar care au un impact mare la nivel global.

iquest-logoiQuest este o firma clujeana cu 600 de angajati si o experienta de 16 ani pe piata internationala de IT, cu un portofoliu de invidiat si o reputatie pe masura. Infiintata la Frankfurt de un clujean care a avut ideea sa creeze o punte tehnologica intre cultura germana si cea romaneasca, compania livreaza un portofoliu extins de solutii software personalizate, produse si servicii integrate, in intreaga Europa si in America. Aplicatia Trip Journal dezvoltata de iQuest a fost premiata de Google cu 100.000 de dolari, iar un an mai tarziu, aceeasi aplicatie a fost declarata cea mai buna aplicatie din lume pentru telefoanele iPhone.

visma VISMA este o companie leader pe piata din Europa in dezvoltarea de programe pentru automatizarea si gestionarea proceselor de afaceri in cadrul intreprinderilor.

Visma are o expertiza puternica pe produsele de gestiune ERP, acoperind o gama larga de clienti, de la intreprinderile mici pana la cele foarte mari. De asemenea, portofoliul nostru mai cuprinde produse complementare necesare in mediul de afaceri ca de exemplu POS, CRM, produse bancare, plati on-line, magazine on-line, telefonie mobila. Cele mai multe din aceste produse s-au conceput prin utilizarea platformei de dezvoltare Microsoft.

 

Logo descriptor NTTEBS Romania s-a impus ca un furnizor de servicii software cu experiență în piața internațională. Cu o echipă de peste 620 specialiști în 6 locații din România oferim dezvoltare, asistență și consultanță de specialitate pentru clienți finali din diverse industrii, furnizori de servicii IT, integratori de sistem și firme de produse software. Serviciile EBS acoperă întregul ciclu de viață al dezvoltării software și management al aplicațiilor.

 

logoKeepCalling este o companie internationala de telecomunicatii, inregistrata in S.U.A., Atlanta, ce activeaza pe piata internationala de telefonie din anul 2002 si are sediul central in Sibiu inca din anul 2003.

 

gitscom-logoGITS oferă servicii în zona de consultanță de bussiness, implementare și îmbunătățirea proceselor interne și personalizarea software-ului.

 

 

prolanguage_logoProLanguage este un centru de predare a limbilor straine, sustinand in prezent cea mai diversificata gama de cursuri de limba engleza din Sibiu: cursuri generale pentru toate nivelurile de competente, cursuri de specialitate pe diverse domenii sau profesii, cursuri pentru examene internationale (Cambridge, LCCI, DELE), dar si cursuri de limba italiana, franceza (DELF/DALF), germana (Goethe Institut) si spaniola.Cursurile ProLanguage urmeaza clasificarile Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi (The Common European Framework for Languages) al Consiliului Europei, respectiv nivelurile de competente A1-C2.